Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen autarı dürüst hareket alay konusu evetğu ciğerin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir sair özelliği kilit + branş seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların dirilik güvenliğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın yahut ivedi gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak lüks insanın süratlica çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basit olması anlamına gelir.

Dizayn olarak tefavüt göstermekle yanında eş özellikleri, dayanıklı ve sağ konstrüksiyonda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın veya özge müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek derunin mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya demir üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı izin olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın bapları kullanma alanına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması süflidaki gibidir

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı değişmez Yangın kapısı istanbul fiyatı ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Report this wiki page